A Nagy Fa – Tál Konyhája tradicionális Magyar étterem ma bejelenti, hogy ismét (2018. évben is) elnyerte a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítványt.

A Tripadvisor ezzel a tanúsítvánnyal értékeli azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kaptak a megelőző év során a TripAdvisoron. A Kiválósági Tanúsítvánnyal kitüntetett vendéglátóhelyek olyan éttermek, szállások és látnivalók a világ minden tájáról, amelyek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak vendégeiknek. A Kiválósági Tanúsítvány az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább négy buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor ötbuborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron.

Idézet a Kiválósági Tanúsítvány díjazottjától:
Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk ezt a díjat, mivel sokat dolgoztunk és dolgozunk azért, hogy éttermünk kiváló minőségben működjön minden területen. Fontos számunkra, hogy vendégeink elégedettek legyenek minden tekintetben és szép élménnyel gazdagodva gondoljanak vissza ránk. Szakképzett, figyelmes csapatunkat mindig jó érzéssel tölti el, amikor az itt járt vendégek megosztják pozitív véleményüket és kiváló értékelést adnak.
Köszönjük nekik a sok szép kommentet és ajánlást!

Nagy Fa -Tál étterem csapata