Romantikus retro vacsora a Nagy Fa -Tál étteremben

Az első találkozás magazin beválasztatott minket a legjobb Budapesti randi hely válogatásba! A budapesti vendéglátó helyek kiválasztása során alapvető szempont volt számukra, hogy legyenek finomak az ételek és választékos a menü, maga a hely pedig igényes és megfizethető, de legyen különleges is valamilyen szempontból, hogy sokáig emlékezzenek rá, és szép élmények kötődjenek majd az estéhez.

Köszönjük szépen a bizalmat, és bízunk benne nem fognak csalódni a romantikára vágyó szerelmespárok az éttermünkben. Szeretnénk ha a retro hangulat, esti élő folklór zene, házias ízű tipikus magyaros ételeink és hozzá minőségi válogatott boraink, pálinkáink, megfelelő alapot adna egy kellemes, emlékezetes estéhez. Kíváló muzsikusaink  örömmel és csodás hozzáértéssel eljátszák asztalodnál a nótádat vagy a kedvesed nótáját úgy,hogy ott az érzelmek biztosan elszabadulnak. Jó szórakozást!

Asztalfoglalás / Reservation

Foglaljon asztalt a Nagy Fa-Tál éttermébe! Várjuk kollégáival, családjával vagy barátaival reggelire, ebédre és vacsorára egyaránt!