• Pálinkák

   Fedezze fel velünk a magyar pálinka varázslatos világát, mely több mint csupán egy rövidital – ez a magyar kultúra és hagyományok üvegbe zárt esszenciája. Mi teszi különlegessé a magyar pálinkát? Nem csupán a gyümölcsök gondos válogatása és a hagyományos palackozási módszerek titka rejlik benne, hanem az évszázadok alatt életben tartott mesterségbeli tudás és az egyedi ízvilág harmonikus összhangja.

  • Árpád - Csabai Házi Szilva

   Árpád - Csabai Házi Szilva

   2.690 Ft/4cl

   50°

   Testes, mély tónusú szilva illat után, finom lekvárosság érezhető. Szájban, hosszan tartó élményt nyújtó, telt, kiváló, széles karakterű, izgalmas férfias termék.

  • Árpád - Dupla ágyas cigánymeggy

   Árpád - Dupla ágyas cigánymeggy

   2.690 Ft/4cl

   40°

   Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata. Utóízében étcsokoládé fedezhető fel.

  • Árpád - Dupla ágyas kajszibarack

   Árpád - Dupla ágyas kajszibarack

   2.690 Ft/4cl

   40°

   Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percekig élvezhetővé. Önmagában fogyasztva desszert után, vagy desszertként ajánlott.

  • Árpád - Dupla ágyas körte

   Árpád - Dupla ágyas körte

   2.690 Ft/4cl

   40°

   Elragadóan mély, intenzíven gyümölcsös illatú. Színében aranysárga, textúrájában kissé olajos jellegű. Ízében párhuzamosan fedezzük fel a friss Vilmoskörte, lendületes zamatait és az aszalt gyümölcs selymesen simogató, édes bájosságát. Fantasztikus időutazás...

  • Árpád - Silver birsalma

   Árpád - Silver birsalma

   3.890 Ft/4cl

   40°

   Illata nagyon kellemes birsvirágillat, citrusos jegyekkel, mely intenzív, de nem harsány. Ízében az édeskés birskompót köszön vissza, kellő fűszerezettséggel, egy kicsi fanyarsággal, de a birs markáns ízével.

  • Árpád - Silver muskotályszőlő

   Árpád - Silver muskotályszőlő

   3.590 Ft/4cl

   40°

   Parfümös illatú, illatából egyértelműen felismerhető a muskotályos szőlő jegyek. Ízében gyümölcsös, fűszeres karakterrel, amely nagyon telt és hosszú lecsengésű. Kissé édeskés, a héjkarakter csak enyhén érezhető.

  • Cornus - málna

   Cornus - málna

   6.590 Ft/4cl

   42°

   A málna varázslatos íze egy kis palackba zárva. Amint kinyílik a pálinkásüveg és az ital a pohárba kerül, szinte csodálkozunk, hogy miért nem piros, mint a málnaszörp. Hogyan lehet egy áttetsző színtelen folyadék ilyen áthatóan illatos, ilyen csábítóan édes, mintha a friss, lédús, zamatos bogyókat most szedtük volna a tüskés bokorról. A málnából készült párlat minden másnál jobban őrzi az eredeti gyümölcs zamatát, ugyanakkor letisztult ízével a legnemesebb pálinkák közé emeli ezt az italt. Édessége ellenére nem likőrös, mégis lágyan simogat, újabb és újabb kóstolásra csábít. Nagyon nőies, nagyon csalóka, ellenállhatatlan. Nem hiába hívják néhány környéken „leányfektetőnek”. Egy-két pohárka málna pálinka a bódulathoz és a többi már a legény dolga