magyaros étterem Budapest

Rólunk

Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem

Ismerje meg, kik állnak a Nagy Fa-Tál Konyhája
étterem mögött,
és mi tesz minket Budapest legjobb magyaros éttermévé!

A Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem olyan, mint egy szerető, gondoskodó családtag, aki mindig a kedvenc hazai ételeivel várja a hozzá betérőket. Az alapanyagokat Magyarország legjobb őstermelőitől szerezzük be, legyen szó húsokról, zöldségekről vagy fűszerekről. Tulajdonosunk, szakácsunk és a személyzet mind a magyar vidékről származik, jókedvük mindenkit felvidít. A hangulatról pedig cigányzenészek muzsikája gondoskodik minden este.

Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem
Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem
Nagy Fa-Tál konyhája – magyaros étterem Budapesten

A Nagy Fa-Tál Konyhájában várják Önt:

magyaros ételek

Kedvenc magyaros ételei

magyaros ételek

Gondosan válogatott alapanyagok

díjnyertes mesterszakács

Díjnyertes mesterszakács

élő cigányzene minden este

Élő cigányzene minden este

A Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem
megálmodói és tulajdonosai:
Nagy Pál Attila és kedvese Nagyné Bátisz Erzsébet

A Nagy Fa-Tál Konyhája budapesti magyaros étterem tulajdonosa, Nagy Pál Attila 1968-ban született. Gyermekkorát tanyán nevelkedve töltötte, ahol testvéreivel már kicsi koruktól kezdve kivették a részüket a ház körüli feladatokból – legyen szó szőlőszedésről, kapálásról vagy az állatok ellátásáról. Iskola után sosem maradt feladat nélkül, ami megalapozta munkához való hozzáállását.

Később egy bakonyi faluba költözött, majd 2014-ben a fővárosba. Attila már 1993-tól foglalkozik kereskedelemmel és vendéglátással, Erzsébettel együtt kisebb-nagyobb rendezvényeken, kitelepüléseken, falu-napokon sajátították el a vendéglátás savát-borsát, ami a Nagy Fa-Tál Konyhája étterem 10 évvel ezelőtti megnyitásával teljesedett ki.

magyaros motívum
magyaros motívumok
Nagy Fa-Tál konyhája – magyaros étterem Budapest

A Nagy Fa-Tál Konyhája étterem históriája

Attila elkezdett kereskedelemmel és vendéglátással foglalkozni

1993

Attila és felesége elkezdte a rendezvényszervezést falunapi események szervezésével

1999

Ekkor vált igazán rendszeressé és stabillá a fesztivál, rendezvényszervezés

2002

Már a legnagyobb rendezvényszervezők közé tartoztak

2004

Attila eldöntötte, hogy tovább lép, éttermet nyit

2013

Elkezdték a Nagy Fa-Tál Konyhája étterem felújítását

2014 tavasza

Először nyitotta meg kapuit a Nagy Fa-Tál Konyhája magyaros étterem Budapesten

2014 nyara

Nagy Lionel (a legkisebb fiúk) is csatlakozott, hogy tanuljon, és a későbbiekben továbbvigye az éttermet mint második generációs gyermek

2022 nyara

Foglaljon asztalt nálunk és élje át a Nagy Fa-Tál Konyhája étteremben az igazi tradicionális magyaros élményt!

magyaros motívum
Csokis gofri
Epres gofri
Nutellás-banános gofri
Áfonyás gofri
Sárgabarack lekváros gofri
Gofri mézes vanília fagyival